US 1 Tilmelding

Udtagelsesstævne (DRL/WRL), Sport-A stævne (DRL/WRL), Sport-B stævne(DRL) og Gædingakeppni stævne (DRL) i Herning den 1-3 Juni 2018 – Alt sammen på baneanlægget i Herning.

Tilmelding åbner 1/4 2018 og lukker 27/5 kl 24:00 via Sporti [link]

Prisen for deltagelse er som følger:

Grundbeløb for deltagelse, inklusive boks og wrap:                                            1200,-

Udtagelsesstævne Tølt og gangartsklasser:                                                            375,-

Sport-A Tølt og gangartsklasser:                                                                              375,-

Pas klasser, per klasse                                                                                                 150,-

Sport-B Tølt og gangartsklasser:                                                                               350,-

Gædingakeppni klasser:                                                                                              375,-

 

Det vil være muligt at tilmelde sig på tværs af de 4 stævner, således at man f.eks kan ride en klasse i A-stævne og en Gædingakeppni klasse, men da det er separate stævner kan det give udfordringer med tidsplanerne. Vi prøver at løse disse så godt vi kan, inden for gældende regler.

Hvis du vælger at ride i mere end et af stævnerne, skal du være meget opmærksom på, hvor mange gange på samme dag du og din hest må ride.

Pris for deltagelse er inklusiv én pakke spåner, wrap (ca. 6-8 kg pr dag) og boks. Bokse er kun til heste,- ikke til opbevaring. Ryttere kan have en bil stående ved stalden til opbevaring. Der medfølger ét adgangsbånd per ekvipage.

Der vil være rundering/nattevagt i staldområde alle nætter fra torsdag til søndag. Selv om vi gør alt hvad vi kan for at gøre opholdet på stævnepladsen så sikkert og trygt som muligt for alle deltagere og heste, skal i huske at ophold og deltagelse i stævnet sker på eget ansvar og egen risiko.

Der er græsfolde til rådighed (gælder IKKE hingste) – husk at medbringe hegns materiale og strømgiver til folden.

Hvis du ønsker at leje en campingvogn, skal du ringe direkte til Herning Camping udlejning på tlf. 97121516, spørg efter Jette eller Bent.

Grill aften, lørdag den 2. juni.

Lørdag kl 19:30-24:00 arrangerer vi grill aften med grill og salat buffet og levende musik – der vil selvfølgelig være mulighed for køb af fadøl, vin og vand i baren. Vi tænker alle trænger til hyggeligt samvær, god stemning og afslapning efter to hektiske dage med udtagelser. Billetter sælges via Sporti indtil 27/5-18 eller kan købes ved indgangen til stævnepladsen, frem til lørdag den 2/6-18 kl 16:00.

Tilkøb via SPORTI [link]

Grill buffet, per person:                                                                                          175,-
Campingplads: telt/campingvogn inkl. strøm, torsdag-søndag:                   575,-
Entre Fredag og Lørdag, per dag                                                                            25,-
Entre Søndag:                                                                                                             50,-

(Inden i køber ekstra entre billetter, så husk at der medfølger et adgangsbånd per hest – så har du to heste med, har du til dig selv og en hjælper)
Alle skal bære adgangsarmbånd på stævnepladsen.

Framelding:

Frem til ordinær tilmelding lukker, den 27/5-18 tilbagebetales det fulde deltagergebyr, minus et ekspeditionsgebyr på 250,-. Efter 27/5 tilbagebetales ikke, da alle omkostninger herefter er låst – vi kan ikke besætte pladsen eller afbestille bokse mm.

Tjek ind:

Tjek ind vil foregå fra torsdag d 31/5 kl 15:00 – 21:00 og fredag den 1/6 kl 9:00 – 21:00. Tjek ind vil være standard stævne tjek ind – Besigtigelse af hest, Tjek af hestepas og aflevering af Tro & Love erklæring.

Henvendelse:

Alle henvendelser vedrørende Tjek ind, Sponsorater og af Leje af stand pladser til Kim Bugge mail: kb@creinhardt.dk eller tlf: 24679145

Alle henvendelser vedrørende Tilmeldinger, program, tidsplan og website til Carlos Møller-S.P. på mail: carlos_lone@mail.dk eller tlf: 30554636

 

Alle ekspeditioner pålægges 15,- kr. i SPORTI administrationsgebyr og et betalingsgebyr afhængigt af hvilken betalingsform/kort, der anvendes.